Ajankohtaista

M67agnet-E mukana piirikunnan turnauksessa

15.5.2016

Sunnuntaina oli aika pelata jalkapalloa, ja paikallinen seura olikin järjestänyt hienot kekkerit pelien oheen, eikä katsojille tullut tylsää missään vaiheessa, vaikka omat pojat ja tytöt eivät koko ajan pelanneetkaan. Ohjelmatoimisto Magnet-E järjesti paikalle musiikkia ja viihdykkeitä – pääosassa DJ Raadlock ja The Dancing Girls -ryhmän junioriosasto. Esitykset menivät hienosti ja varsinkin DJ oli hitti – teltassa pauhasi hittimusiikki ja kaikilla oli hauskaa! Tyttöjen tanssiesitys meni myös nappiin – virheitä ei sattunut ja kokeneemmatkin tanssin ammattilaiset hämmästelivät, miten noin aloittelevat tanssijat osasivat jo noin paljon erilaisia juttuja.

Itse pelit eivät menneet kotiseuran kannalta ihan putkeen, mutta tapahtuma oli varmasti yksi hienoimpia piirifutiksen saralla vuosikausiin, Magnet-E haluaakin kiittää seuraa keikasta ja toivottavasti homma jatkuu kahden kuukauden päästä, kun pelit jatkuvat!

Jos innostuit esityksistämme ja haluat buukata artistejamme omiin juhliisi tai tapahtumiisi, älä jahkaile vaan ota yhteyttä! Parhaat viedään päältä jo kuukausia etukäteen 🙂

~Mika