Valitse magnet-E – Et tule pettymään!

Posted

4Anna ohjelmatoimisto magnet-E:n luoda tapahtumastasi elämyksellinen kokonaisuus! Olemme täyden palvelun ohjelmatoimisto, jonka kautta niin yritykset kuin yksityisetkin tahot saavat ohjelmapalvelut, tilat, juontajat, bändit ja kaikki muut viihdepalvelut käyttöönsä. Vuosien ammattitaidolla ja perheyrityksen arvoja kunnioittaen, teemme unelmistasi totta!

 

Miksi ohjelmanumerot tapahtumissa ovat tärkeitä?

Tapahtumissa on aina pääsisältö, jonka pitää olla pääosassa. Pääsisältö on se, mistä kävijät maksavat ja mitä kävijät haluavat vastaanottaa. Teknologiakonferensseissa pääsisältö on itse teknologia, häämessuilla häihin liittyvät tuotteet ja niin edelleen. Tapahtumat tarvitsevat kuitenkin aina lisävirikkeitä, jotka nostavat kävijöiden mielenlaatua tarjoamalla erilaisen viihdykkeen itse asian kylkeen. Uniikki ohjelmanumero tuo valtavasti lisäarvoa tapahtumallesi. Hyväntuulinen kävijä tekee positiivisia päätöksiä huomattavasti todennäköisemmin kuin tylsistynyt kuomansa.

Ohjelmanumeron ei tarvitse olla yliampuva. Tapahtuma ei (aina) tarvitse savukoneita ja tajunnanräjäyttäviä efektejä itse asiasisällön kylkiäiseksi. Magnet-E tarjoaa jokaiseen tapahtumaan sopivan vaihtoehdon. Jossain tilaisuudessa toimii sambakarnevaali, jossain harpun soittaja. Meiltä löytyy vaikka mitä!

 

Pyydä tarjous!

 

 

Esiintyjävalikoimaamme kuuluu monenlaista osaajaa. Oli tapahtumasi sitten formaali illallistilaisuus tai energinen polttaritilaisuus, mummon kasikymppiset tai lapsen synttärikestit, me osaamme täydentää tilaisuuttasi oikeanlaisella vivahteella.

tuotanto

urheilutapahtumat

Juontajat

Polttarit

 

 

Magnet-e on jo vuodesta 2009 lähtien tarjonnut elämyksiä Suomessa sekä Baltiassa.

Ammattilaisemme hoitavat tilaisuutesi rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella!

Asiakaskuntaamme kuuluu monenlaista tahoa: pankkeja, kauppoja, pikavippiä tarjoavia firmoja, yhdistyksiä..

Oletko sinä seuraava tyytyväinen asiakas?

Äänentoisto

Synttärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *